Nici eu nu mai sustin ca e un articol bun…

February 24th, 2006

Azi a aparut in Cotidianul un nou articol despre bloguri – din pacate este chiar slab. Daca articolul din Business Magazin a avut greseli, dar a avut cat de cat o structura si a explicat ceva, articolul de azi chiar este o varza completa, si, nu-i asa, nefericita. Pacat.

Dragos a comentat detaliat. Antoine Antonio este mai ingaduitor.

BTW, Antonio, 60-100.000?!?

UPDATE: am mai gasit cateva dude, chiar si dupa marea lista a lui Dragos, continuata la el in comentarii, si dupa listele din comentariile articolului de pe cotidianul.ro. Deci:
– Antonio e si el webdesigner de fapt
– exemplul cu Forbes – cred ca de fapt vroia sa vorbeasca de publicatii care au si bloguri (cum a facut si la noi evz), right? Nu de ceva gen articole despre bloguri si/sau director de bloguri pe categorii cum se intelege (am si intrat pe forbes.com, dar tot nu m-am prins despre ce vorbeste)
– pe langa titlul absolut stupid (si catre care nu se face nici o referire in text), subtitlul Socul virtual este cel putin la fel de inspirat.


Concluzie: bloggerii sunt niste tocilari webdesigneri nefericiti, care posteaza filme, fara frica de copywrite. Care are.

Articol din categoria: Blogging

10 Comments Adauga comentariu

 • 1. Adrian Diaconescu  |  February 24th, 2006 la 9:38 am

  Am inchis pagina in momentul in care au zapacit numele firmei lui Dragos. Cum poti sa gresesti asa ceva? Knopos??? Asta a fost maxima.

 • 2. Subiectiv  |  February 24th, 2006 la 11:19 am

  mda.. un soi de.. “am ajuns la ziar, hai sa ne dam ziaristi!”

 • 3. Mihai Barbulescu  |  February 24th, 2006 la 1:33 pm

  Tin minte ca am dat un comunicat de presa cu privire la lansarea unui site destul de interesant. A fost modificat in fel si chip, mai ca eu, care am scris comunicatul, nu am inteles nimic.

  Jurnailistii de obicei sunt in cautare de senzational, ceva sa atraga cititorii si cauta numai subiecte fierbinti, dar pierd din vedere realizarea unui articol bun din punct de vedere al continutului (ii intereseaza numai titlul, vinde ziarul). Poate si sper sa gresesc…

  Sper ca multi inteleg acum utilitatea unui blog, sa nu mai existe inca o persoana care sa maltrateze el cuvintele cum doreste.

 • 4. Subiectiv  |  February 24th, 2006 la 1:46 pm

  Mihai, nu e peste tot la fel. mie nu imi plac cei care iau cu copy/paste articolul si il mai si semneaza. ce-i drept, exista si din astia care nu stiu sa prelucreze un comunicat.

 • 5. Andrei Rosca  |  February 24th, 2006 la 3:14 pm

  Penibil

 • 6. Vivi’s developer bl&hellip  |  February 24th, 2006 la 7:54 pm

  […] altii, toata lumea pare sa fie suparata pe greselile din articol pe buna dreptate. Dragos, Radu, Subiectiv, Criz, Andrei (da, am luat link-urile de la Novac ). Pare sa fie la moda sa scrii despre blog […]

 • 7. Tina  |  February 25th, 2006 la 1:21 am

  “Cei mai populari sint bloggerii „A-list“, care are in jur de 400-500 de oameni, personalitati din domeniile lor de interes.”

  Eu vreau sa stiu numai daca “jurnalistii” respectivi ARE cunostinte de gramatica; am vazut insa ca stie a folosi ghilimelele pentru folosirea peiorativa a cuvintului “publicatie” referitor la blog. Probabil multi “publicatori” folosesc mai inspirat limba romana. Sau altele :)) Prietenii iar STIE de ce :D

  (Iar daca formularea se referea la lista A, putea fi specificat din nou cuvintul lista imediat dupa virgula, ca sa nu citesti fraza de 10 ori incercind sa descoperi sensul corect.)

 • 8. Iulian Toma  |  February 25th, 2006 la 2:02 pm

  Este limpede ca blogul poate functiona si ca alternativa de comunicare profesionala sau uneori compenseaza lipsa acesteia. De aceea cred ca este la moda sa scrii despre blog. Cred ca blogul moderat il face si mai puternic si face diferenta neta de forum.

  Stiu cativa oameni care isi apara pe blog interese de companie (asta ma face sa ma gandesc ca blog-ul va deveni mult mai puternic decat ar putea crede cineva astazi…)
  companie ). Nu a fost facut inca un material despre “Radu Ionescu vinde Kinecto pe blog” dar eu personal ma bucur ca gasec cateva bloguri care au devenit aproape asociatie profesionala a industriei online. Bravo voua!

 • 9. Catastif » Prostia &hellip  |  February 26th, 2006 la 11:52 am

  […] st articol pot fi gasite prin toata blogosfera: De ce jurnalismul e asa cum e in Romania Nici eu nu mai sustin ca e un articol bun Hai sa ne dam ziaristi Cel mai tare din blogare Vocatie gresita Fire […]

 • 10. eRomania Weblog » B&hellip  |  March 1st, 2006 la 9:26 am

  […] e un pic mai profesionist decat cel care a starnit atatea comentarii saptamana trecuta in blogosfera romaneasca. Blogurile nu mai sunt doar jucariile unor pasionati. Au ajuns sa influenteze in forma s […]

Scrie un comentariu

Required

Required, hidden

Cod HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Biomania.ro - cea mai mare gama de produse bio

My one-line blog on twitter

  Despre mine si despre blog

  Aboneaza-te

  In loc de blogroll

  Ultimele poze de pe Flickr

  www.flickr.com
  raduionescu's photos More of raduionescu's photos

  Cele mai recente mesaje