Din ciclul – “ce legea mea”

July 7th, 2006

L-ati vazut pe Mazare aseara ce zicea de Ministrul Mediului? Nu agreez limbajul, nu il suport pe Mazare (ca pe niciun mafiot local) insa motivele spuse de el aveau foarte mult sens (faptul ca ministerul mediului a distrus sezonul estival).

Cand am auzit de legea designerilor am tot dat skip pt ca nu intelegeam. Pana cand am vazut ca toti vorbesc de ea si am inceput sa o prind.

Si am ramas mut. Multe tampenii sunt in proiectul de lege, insa cea mai mare si care ar putea bloca o intreaga industrie este ca nu poti practica meseria de designer fara a avea o facultate de design.

No offense, dar cei care au propus acest proiect de lege habar n-au cine face design in tara asta. Sau in lume. Sau pe Marte. Asta inseamna ca o intreaga industrie de advertising si conexe (webdesign, branding etc) sa inchida portile pt ca ma indoiesc ca mai mult de 5-10% din cei ce fac design au diploma de designer.

Nu imi fac emotii – proiectul e din aceeasi clasa ca si cel cu farmacistii, si la fel ca si acela, nu va trece. Nu are cum.

Pe bune acum – uneori, Mazare are dreptate.

Pentru mai multe detalii – Kit a strans toate comentariile.

Articol din categoria: design,legi tampite

27 Comments Adauga comentariu

Scrie un comentariu

Required

Required, hidden

Cod HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Biomania.ro - cea mai mare gama de produse bio

My one-line blog on twitter

  Despre mine si despre blog

  Aboneaza-te

  In loc de blogroll

  Ultimele poze de pe Flickr

  www.flickr.com
  raduionescu's photos More of raduionescu's photos

  Cele mai recente mesaje