Toolbox continua…

October 17th, 2007

Ionut a fost ieri in sala dar nu a apucat sa isi puna intrebarile. Le-am prins din aer si ii raspund aici:

1. Considerati ca exista in Romania o companie care sa aiba un “corporate blog” “ca la carte”? Care ar fi aceasta? Dar vreo companie care sa fie un exemplu clar de “asa nu”?

Da, un exemplu e blogul agentiei Premium Communication
Asa nu – jurnal seat.

2. Credeti ca in Romania este necesar pentru moment un ”corporate blog” pentru fiecare companie? Cum definiti acest “corporate blog”? E acelasi lucru cu un ”blog de business”, un “blog de produs”, etc.?

in mod cert NU. Sunt industrii in care e aproape un must, cum ar fi in comunicare, insa nu toate companiile trebuie (sau pot) sa aiba blog. Diferentele dintre corporate/de business/de produs sunt mai degraba de unghi, nu exista o definitie sau delimitare concreta (sau relevanta) a blogurilor pe care companiile le pot tine.

3. In cazul unui “corporate blog” este recomandata o echipa dedicata sau poate sa scrie orice membru din firma? Cine ar fi bine sa faca parte din echipa? Doar “oameni de comunicare”?

Ideal este sa fie cat mai multi si cat mai variati ca departamente din care fac parte. Si da, e bine sa fie si oameni din afara departamentului de comunicare.

4. Se spunea in cadrul conferintei ca e recomandat pentru o companie sa-si faca blog in cazul in care are un numar mare de angajati. Cam de la ce numar credeti ca e util si recomandat un “corporate blog”? Firmele pe care le conduceti au “corporate blog”?

nu vad nicio legatura directa intre numarul de angajati si necesitatea de a avea un blog.
Kinecto are un blog, da.

Imi place modul asta de interactiune si dialog post-conferinta :)

Test Transmission” – Kasabian

Articol din categoria: toolbox

16 Comments Adauga comentariu

Scrie un comentariu

Required

Required, hidden

Cod HTML permis:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Biomania.ro - cea mai mare gama de produse bio

My one-line blog on twitter

  Despre mine si despre blog

  Aboneaza-te

  In loc de blogroll

  Ultimele poze de pe Flickr

  www.flickr.com
  raduionescu's photos More of raduionescu's photos

  Cele mai recente mesaje