10 thoughts on “Brandingul si numerele preferentiale

 1. Banuiesc ca ideea postului e sa nu lasi directorul de achizitii sau fleet managerul, sau firma de leasing sa faca branding pentru tine…

  Daca nu mai existau numere TNT disponibile – si nu cred ca TMT e un numar random – alegi ceva care sa nu aiba nici o legatura cu numele companiei…

 2. Imi permit sa intervin in discutia Dvs. in calitate de Administrator Flota TNT Romania S.R.L. Sistemul de inmatriculare al autovehiculelor in Romania nu are nici o legatura cu activitatea de brandig. Este adevarat, se pot folosi ultimele caractere ale numarului de inmatriculare in acord cu numele firmei, insa nu poate fi considerat brandig. Elementele care identifica clar brandul TNT la nivel mondial sunt logo-ul, culoarea si elementele de identitate vizuala.

 3. si eu cred ca e ceva legat de shofer pentru ca si in iasi am vazut masini de la TNT si una in special 46DAN deci ceva e colorat la mijloc

 4. Branding nu inseamna doar ce este in Corporate ID Manual. Nu poti sa prevezi totul acolo.

  Brandingul este ce vad eu ca si consumator. 46DAN e mult mai bun decat 28 TMT.

 5. Mai e o posibilitate…politianul de la ghiseu sa nu fi inteles bine “ti en ti” cand a fost comandata placuta si sa fi trecut in registru/calculator/whatever, dupa ureche, “ti em ti” !!!!

  Si spun asta pt. ca am vazut si branding personal de genul BMW cu numar BNW, sau mai rau BMV, BNV si tot asa….si nu doar o data!

  Deci se poate!

 6. M-am gandi si la o posibila solutie pt. cazul de mai sus:

  Sa se introduca sistemul acela militar de transmitere a literelor in activitatea de la ghisee:

  – As dori un “Bravo – 49 – Delta Uruguay Charlie” va rog !

  …n-ar mai fi nici o problema!!!

 7. Deja a devenit o obsesie, toti vor numere preferentiale !!!
  Mi se pare idioata toata actiunea asta si in general atitudinea de toata coma a romanului, mai ales a parvenitilor vremii .
  Propun sa-i lase sa-si scrie numele intreg eventual si CNP-ul pe placutele de inmatriculare . Oricum la altceva nu-i duce mintea . Numai bine .

Comments are closed.