Webclub #1 – pasiune si dinamism

Aseara intr-o locatie al carei nume nu l-am putut retine (si pe care am gasit-o cu greu – mi s-a parut ca intru in curtea cuiva si apoi in living – ce-i drept un living f misto) a fost prima editie a webclub organizata de firma de evenimente de new media evensys, adica de fostii mei colegi cristi+dana+vali.

A fost aproximativ toata lumea din online, ff condensat insa (nu 10 oameni din fiecare agentie ca la internetics) ceea ce a dat o nota de “creme de la creme” si a dat idei de schimbare a generatiilor. Ma rog, a dat si senzatia de “noi intre noi” care nu se mai schimba de ani buni.

Dupa o bere inghesuita la bar am urcat la mansarda sa vedem prezentarile lui manafu (de ce webclub) si vladimir (de ce romania). Vladimir a povestit si despre ubervu, am inteles acum ce si pentru cine vrea sa fie, credeam ca este intr-o piata deja aglomerata, insa acum mi se pare ca e intr-o alta piata aglomerata, cu pozitionare jumatate pe publishing multi-platforma, jumatate pe data portability. Guys, apropo de prima prezentare a lui Vladimir, eu nu inteleg ce vreti sa faceti cu 300.000 eur. Si de ce nu 100/500.

Anywayz a fost cool, am mancat mult pe gratis (tx msft), am fost abordat de bobby de la kappa.ro si dragos de la metro care amandoi vor sa vina la catarare. Pai da. Pentru toti cei care au intrebat si/sau vor sa incerce senzatia – detalii complete gasiti la verticalspirit.ro.

Nu in ultimul rand Fusu a cumparat (or smth) ideea Vertimo, un proiect indraznet in care mai e insa mult pana departe. Dar Fusu are timp.

RECLAMA CONTEXTUALA
Imoo – smart search in anunturile imobiliare din Romania

BTW – Fusu a pus ieri pe blog strategia neogen – si apropo de cumparat, mai bine ar cumpara si un consultant care i-a disecat ffff interesant businessul. E must read.

Si evident – Victor Kapra, ziarist la Can Can, iar a inceput sa povesteasca povesti cu mine de cand eram colegi in secolul trecut, dintr-o plimbare la Sinaia chiar pe banii sponsorului de aseara – microsoft.

superpower” – asian dub foundation

7 thoughts on “Webclub #1 – pasiune si dinamism

 1. Pingback: Alexandru Ionescu » Blog Archive » Fusu preia o parte din vertimo, dupa prima editie WebClub

 2. oau…

  Ce surprins am fost cand m-am descoperit pe blogul tau :))

  Multumesc pentru caracterizare, dar nu cred ca o merit. Cand o sa realizez ceva mai mare in online atunci vedem…

  Pana atunci sunt doar un om care vorbeste. :)
  O generalitate foarte raspandita in .ro

  Multumesc din nou pt consideratie 😀

Comments are closed.